Är det vår nu?

Exped Alpine 140Vädret har haft extremt svårt att bestämma sig på sistone och temperaturen har skiftat de två senaste veckorna från -5 till +15 och det har till och med snöat 2 nätter. Men nu verkar det som vädret äntligen har bestämt sig för vår och i helgen blir det hela 12 grader och sol i Oslo.

Jag har passat på att utnyttja de dagar som varit bra och har lyckas med att få 1 till 2 löppass ute i veckan de tre senaste veckorna, känns verkligen underbart att kunna springa ute igen. Tyvärr är det ett tag kvar till snön är borta i skogarna utan för Oslo men blir att ta fram mt biken i nästa vecka för lite kärlek innan säsongen.

Jag har planer att cykla cykelVasaen 90 km i augusti och springa Lidingöloppet 30km i september, så kommer fortsätta med träning med fokus på löpning, spinning och när naturen till låter cykla ute.

I helgen åker jag och Emilie till Göteborg för att träffa Angelica och Victor för att vandra och sova i tält i Vättlefjäll naturreservatet utanför Göteborg. Jag skall i helgen inviga mina nya stavar som jag har beställt, då jag knäckte mina gamla trotjänare på fjälltur förra påsken. Det blev ett par Exped Alpine 140 som verkar väldigt bra och är förhoppningsvis hållbarare än mina gamla.

Be Sociable, Share!

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg
This entry was posted in Övrigt by Tobias Falkberger. Bookmark the permalink.

About Tobias Falkberger

Tobias är 30 år och uppväxt i södra Sverige men flyttade 2005 till Umeå för att studera efter en skid- och klättersäsong i franska Chamonix. I Umeå träffade han resten av gruppen. Tobias jobbar på RiksTV i Oslo. Tobias har två examen på bachelornivå från Umeå universitet och läser nu Executive Master of Management på Handelshøyskolen BI vid sidan av jobbet. Han är intresserad av alla former av friluftsliv, sommar som vinter aktiviteter. Sedan hösten 2012 är det CrossFit på CrossFit Oslo som står som bas i träningen men kompletteras med löpning och stigcykling. Tobias har bestigit Elbrus 2007, Aconcagua 2012, Kilimanjaro 2012 och en expedition til Denali 2014.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>