WordPress och ny design

Lajt.com har nu bytt bloggplattform från ett helt egenutvecklat system till WordPress. Största anledningen till bytet är tillgången till ett mer kraftfullt administrationsgränsnitt så administration för oss ska bli enklare (läs mindre jobb för Tobias). Med WordPress kommer även en hel del sökmotoroptimeringar som förhoppningsvis ger oss lite mer besökare. I och med bytet har vi även gått över till en mer modern och fräsch design. Om något inte fungerar längre eller om ni hittar några trasiga länkar skriv gärna en kommentar här.

Be Sociable, Share!

Relaterade inlägg:

This entry was posted in Lajt.com and tagged by Tobias Falkberger. Bookmark the permalink.

About Tobias Falkberger

Tobias är 30 år och uppväxt i södra Sverige men flyttade 2005 till Umeå för att studera efter en skid- och klättersäsong i franska Chamonix. I Umeå träffade han resten av gruppen. Tobias jobbar på RiksTV i Oslo. Tobias har två examen på bachelornivå från Umeå universitet och läser nu Executive Master of Management på Handelshøyskolen BI vid sidan av jobbet. Han är intresserad av alla former av friluftsliv, sommar som vinter aktiviteter. Sedan hösten 2012 är det CrossFit på CrossFit Oslo som står som bas i träningen men kompletteras med löpning och stigcykling. Tobias har bestigit Elbrus 2007, Aconcagua 2012, Kilimanjaro 2012 och en expedition til Denali 2014.

One thought on “WordPress och ny design

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>