Vi söker efter en till vårt team!

ElbrusDet har redan från starten varit oklart vilka vi blir som reser till Aconcagua. När Victor kom upp med förslaget var jag genast positiv och tanken var då att det bara skulle bli oss två. Men efter en del funderande kom vi fram till att det vore bättre att vara fyra, två stycken tvåmannalag, detta för att öka säkerheten och flexibiliteten Vi började leta i våra umgängeskretsar efter fler som kunde vara intresserade.

Stefan tackade först nej, men efter en hel del funderande kom han fram till att han ville med även på detta äventyret, nu var vi alltså tre. Vi frågade runt bland flera kompisar men ingen var sugen att följa med av olika orsaker.

Øystein min vän och kollega som korsade Grönland (som jag skrev för något inlägg sen) var intresserad, men efter att varit fast på Grönland några dagar på grund av askan och därför förbrukat värdefull semester, inte kan följa med.

Så vi är fortfarande bara tre och har därför beslutat att försöka hitta någon via Utsidan.se som kan vara intresserad att följa med på vår resa. Är du intresserad eller känner någon som är det tveka inte att lämna en kommentar här.

Be Sociable, Share!

Relaterade inlägg:

This entry was posted in Aconcagua and tagged by Tobias Falkberger. Bookmark the permalink.

About Tobias Falkberger

Tobias är 30 år och uppväxt i södra Sverige men flyttade 2005 till Umeå för att studera efter en skid- och klättersäsong i franska Chamonix. I Umeå träffade han resten av gruppen. Tobias jobbar på RiksTV i Oslo. Tobias har två examen på bachelornivå från Umeå universitet och läser nu Executive Master of Management på Handelshøyskolen BI vid sidan av jobbet. Han är intresserad av alla former av friluftsliv, sommar som vinter aktiviteter. Sedan hösten 2012 är det CrossFit på CrossFit Oslo som står som bas i träningen men kompletteras med löpning och stigcykling. Tobias har bestigit Elbrus 2007, Aconcagua 2012, Kilimanjaro 2012 och en expedition til Denali 2014.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>