Vi är tillbaks!

Redan när vi stod på toppen av Mt Elbrus kände vi begäret efter nya äventyr, men åren har gått och vi har inte kommit i väg på något. Detta kan till största del skyllas på att det har hänt mycket i våra liv; examen, flytt och nytt jobb.

Men längtan och tankarna har hela tiden funnits där och efter en del funderande och övervägande bestämde vi oss för att det var dags igen. Denna gång blir det Aconcagua och redan om mindre än ett år. Vi planerar att åka i mitten av december 2011 och var borta i tre veckor, se närmare planering här. För er som inte vet något om Aconcagua så är det Sydamerikas högsta berg och även det högsta berget utanför Asien, läs mer här.

Vi har börjat jobba med hemsidan igen och har en hel lista på ändringar och förbättringar som är planerat att genomföras i det närmaste. Den största nyheten är denna blogg där det kommer ske uppdateringar mycket mer kontinuerligt än vad det någonsin gjort förut, i början kanske 2-4 gånger i månanden och sedan öka successivt ju närmare avfärd vi kommer.

Be Sociable, Share!

Relaterade inlägg:

This entry was posted in Aconcagua and tagged by Tobias Falkberger. Bookmark the permalink.

About Tobias Falkberger

Tobias är 30 år och uppväxt i södra Sverige men flyttade 2005 till Umeå för att studera efter en skid- och klättersäsong i franska Chamonix. I Umeå träffade han resten av gruppen. Tobias jobbar på RiksTV i Oslo. Tobias har två examen på bachelornivå från Umeå universitet och läser nu Executive Master of Management på Handelshøyskolen BI vid sidan av jobbet. Han är intresserad av alla former av friluftsliv, sommar som vinter aktiviteter. Sedan hösten 2012 är det CrossFit på CrossFit Oslo som står som bas i träningen men kompletteras med löpning och stigcykling. Tobias har bestigit Elbrus 2007, Aconcagua 2012, Kilimanjaro 2012 och en expedition til Denali 2014.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>