Uppdatering av Lajt.com

Jag har gjort några små ändring/förbättringar av Lajt.com

Sök

Nu har Lajt.com Google Anpassad sökning, sök rutan finns uppe till höger.“Med Google Anpassad sökning kan du utnyttja Googles styrka och skapa anpassade sökupplevelser för din egen webbplats.”

Favicon

Lajt.com har nu fått en Favicon som är en miniatyr av vår logga.

Blogg title

Nu visas blogg inlägges överskrift i title

Engelsk title

Nu översätts title till engelska om du använder den engelska versionen av Lajt.com

Ändra språk med URL

Nu går det att tvinga Lajt.com till engelska med att lägga på ?lang=eng på urlen. Fungerar dock inte på blogg delen av Lajt.com

Auto version på css och js

Nu får användaren alltid se de senaste CSS och javascript. Webbläsaren kommer att kunna cacha filerna, men när ändringar görs i filerna kommer webbläsaren att se detta som en ny webbadress, så det kommer inte att använda den cachade kopian.

Be Sociable, Share!

Relaterade inlägg:

This entry was posted in Lajt.com and tagged by Tobias Falkberger. Bookmark the permalink.

About Tobias Falkberger

Tobias är 30 år och uppväxt i södra Sverige men flyttade 2005 till Umeå för att studera efter en skid- och klättersäsong i franska Chamonix. I Umeå träffade han resten av gruppen. Tobias jobbar på RiksTV i Oslo. Tobias har två examen på bachelornivå från Umeå universitet och läser nu Executive Master of Management på Handelshøyskolen BI vid sidan av jobbet. Han är intresserad av alla former av friluftsliv, sommar som vinter aktiviteter. Sedan hösten 2012 är det CrossFit på CrossFit Oslo som står som bas i träningen men kompletteras med löpning och stigcykling. Tobias har bestigit Elbrus 2007, Aconcagua 2012, Kilimanjaro 2012 och en expedition til Denali 2014.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>