Dokumentären från Anders sommarvandring är klar!

Under juni månad 2013 vandrade jag, Anders, leden ”the south west coast path” längs med Englands sydvästra kust. Leden är totalt cirka 101 mil lång och full av kullar, totalt cirka 35 000 höjdmeter. Genom en stor kämparinsats lyckades jag klara av denna sträcka på 25 dagar. Under resan både filmade jag och tog många bilder, vilket nu resulterat i en dokumentär på 49 minuter. Filmen behandlar hela äventyret, från det att jag kom på idén till förberedelserna och genomförandet. Dokumentären innehåller förutom bilder och filmer från resan även ett kommentatorspår som är baserat på anteckningar från dagboken som jag skrev under resan. Filmen är inte bara informativ utan täcker förutom de jobbiga stunderna med dåligt väder även en del roliga händelser. Jag hoppas att ni tycker om resultat!

Be Sociable, Share!

Relaterade inlägg:

This entry was posted in Expedition and tagged , , , , by Anders. Bookmark the permalink.

About Anders

Jag är ursprungligen från Stockholm med flyttade efter värnplikten upp till Arvidsjaur där jag arbetade inom försvarsmakten som officer. Inom försvarsmakten kom jag i kontakt med fjällvärlden som jag genast blev förälskad i. Att arbeta som officer var positivt på många sätt, dels fick man vara ute mycket i naturen på arbetstid, men man fick även långa ledigheter som spenderades på regniga fjäll och på soliga bergsstigar. Just nu studerar jag till sjuksköterska på Uppsala universitet. Uppsala är en fin stad på många sätt, men en sak som den verkligen saknar är berg, vilket lett till att den prioriterade träningsformen är löpning. Liksom de andra i gänget är jag intresserad av alla former av äventyr!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>