Spot2 Personal Tracker Satellite GPS Messenger

Spot2 Personal Tracker Satellite GPS Messenger Vi har köpte en Spot2 Personal Tracker Satellite GPS Messenger från Amazon.co.uk för £119.99 + frakt för £5.47, totalt 1 407 kr. Det känns som det är väl investerade pengar för att kunna skicka uppdateringar till våra familjer, vänner och läsare men även som en extra säkerhet om något mot förmodan skulle hända.

Spot är satellitbaserad nödsändare som har täckning över nästan hela jordklotet. Spoten fungerar inte bara för nödsituationer utan är även ett utmärkt redskap för att kommunicera med familj och vänner under resans gång. Du kan exempelvis skicka dina GPS-kordinater med jämna mellanrum för att visa var du är och att du mår bra även om du inte har mobiltelefontäckning. Uppstår problem kan du skicka nödmeddelande till utvalda vänner och är du i akut behov av hjälp finns möjligheten att alarmera räddningstjänsten i det land du befinner dig. Den har även inbyggt stöd för att posta uppdateringar på Facebook.

För att spoten ska fungera krävs ett abonnemang som kostar € 99 (903sek) per år.

 

Storlek: 9,4 x 6,6 x 2,5 cm
Vikt: 147,4 gram
Temperaturgränser: -30C till +60C
Höjdgränser: -100 m till +6500 m.

Be Sociable, Share!

Relaterade inlägg:

This entry was posted in Aconcagua and tagged , by Tobias Falkberger. Bookmark the permalink.

About Tobias Falkberger

Tobias är 30 år och uppväxt i södra Sverige men flyttade 2005 till Umeå för att studera efter en skid- och klättersäsong i franska Chamonix. I Umeå träffade han resten av gruppen. Tobias jobbar på RiksTV i Oslo. Tobias har två examen på bachelornivå från Umeå universitet och läser nu Executive Master of Management på Handelshøyskolen BI vid sidan av jobbet. Han är intresserad av alla former av friluftsliv, sommar som vinter aktiviteter. Sedan hösten 2012 är det CrossFit på CrossFit Oslo som står som bas i träningen men kompletteras med löpning och stigcykling. Tobias har bestigit Elbrus 2007, Aconcagua 2012, Kilimanjaro 2012 och en expedition til Denali 2014.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>