Nya träningskläder och FiveFingers

I helgen var jag och Emilie var och hälsade på Victor och Angelica i Göteborg, denna gång blev det ingen vandring utan ett besök på Liseberg och en endags paddeltur i Vättlefjäll. Då vi i Norge fortfarande har ledigt annandag pingst (måndags) passade jag och Emilie på att stanna kvar i Göteborg för lite shopping. Jag passade på att utöka min träningsgarderob med följande:

  • Sko – Vibram FiveFingers KSO
  • Träningstshirt – Haglöfs Intense SS zip top
  • Halvlånga träningstajts – Nike M DF Tech Capri
  • Korta träningstajts – Nike DF Fil Sh Tight
  • Löpstrumpa – Soc Running Pro Mid cut sock
  • Löpstrumpa – Seger Running Thin Multi
Nya träningskläder

Jag har än så länge hunnit testa Haglöfs Intense SS zip top, Seger Running Thin Multi och Vibram FiveFingers KS, alla tre är riktigt bra köp och jag tror att FiveFingers skorna kommer tillföra ett kul komplement till mina vanliga löparskor.

Kanot

Be Sociable, Share!

Relaterade inlägg:

This entry was posted in Utrustning and tagged , by Tobias Falkberger. Bookmark the permalink.

About Tobias Falkberger

Tobias är 30 år och uppväxt i södra Sverige men flyttade 2005 till Umeå för att studera efter en skid- och klättersäsong i franska Chamonix. I Umeå träffade han resten av gruppen. Tobias jobbar på RiksTV i Oslo. Tobias har två examen på bachelornivå från Umeå universitet och läser nu Executive Master of Management på Handelshøyskolen BI vid sidan av jobbet. Han är intresserad av alla former av friluftsliv, sommar som vinter aktiviteter. Sedan hösten 2012 är det CrossFit på CrossFit Oslo som står som bas i träningen men kompletteras med löpning och stigcykling. Tobias har bestigit Elbrus 2007, Aconcagua 2012, Kilimanjaro 2012 och en expedition til Denali 2014.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>