Ny medlem Anders

Anders på Kilimanjaro 2010

Anders på Kilimanjaro 2010

Team Lajt har fått förstärkning! Vi träffade Anders på Aconcagua, närmare bestämt Camp Colera 6 000 möh och stod på toppen samtidigt!

Anders är ursprungligen från Stockholm med flyttade efter värnplikten upp till Arvidsjaur där han arbetade inom försvarsmakten som officer. Inom försvarsmakten kom han i kontakt med fjällvärlden som han genast blev förälskad i. Att arbeta som officer var positivt på många sätt, dels fick han vara ute mycket i naturen på arbetstid, men han fick även långa ledigheter som spenderades på regniga fjäll och på soliga bergsstigar. Just nu studerar han till sjuksköterska på Uppsala universitet. Uppsala är en fin stad på många sätt, men en sak som den verkligen saknar är berg, vilket lett till att den prioriterade träningsformen är löpning. Liksom de andra i gänget är jag intresserad av alla former av äventyr!

Be Sociable, Share!

Relaterade inlägg:

This entry was posted in Övrigt, Team Lajt and tagged , , , , by Anders. Bookmark the permalink.

About Anders

Jag är ursprungligen från Stockholm med flyttade efter värnplikten upp till Arvidsjaur där jag arbetade inom försvarsmakten som officer. Inom försvarsmakten kom jag i kontakt med fjällvärlden som jag genast blev förälskad i. Att arbeta som officer var positivt på många sätt, dels fick man vara ute mycket i naturen på arbetstid, men man fick även långa ledigheter som spenderades på regniga fjäll och på soliga bergsstigar. Just nu studerar jag till sjuksköterska på Uppsala universitet. Uppsala är en fin stad på många sätt, men en sak som den verkligen saknar är berg, vilket lett till att den prioriterade träningsformen är löpning. Liksom de andra i gänget är jag intresserad av alla former av äventyr!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>