HTML5 & CSS3

Lajt.com är under en ständig utveckling och har under den senaste tiden jobbat med att fräscha upp och modernisera sidan genom att byta gammalt tabell räl till nya HTML5 taggar och CSS(3). Jag har även jobbat medatt skriva om en del av den bakomliggande PHP koden. Som utvecklare är det roligare att ny utveckla än att jobba med innehåll, men skall försöka bli bättre med uppdateringarna.

Saker som är på gång:

  • Blogg inlägg som RSS
  • Implementera ny “om oss “sida
  • Nya bilder på “om oss”
  • Nya bilder i galleriet
  • Möjlighet för mail/SMS uppdateringar
  • Poll
Be Sociable, Share!

Relaterade inlägg:

This entry was posted in Lajt.com and tagged by Tobias Falkberger. Bookmark the permalink.

About Tobias Falkberger

Tobias är 30 år och uppväxt i södra Sverige men flyttade 2005 till Umeå för att studera efter en skid- och klättersäsong i franska Chamonix. I Umeå träffade han resten av gruppen. Tobias jobbar på RiksTV i Oslo. Tobias har två examen på bachelornivå från Umeå universitet och läser nu Executive Master of Management på Handelshøyskolen BI vid sidan av jobbet. Han är intresserad av alla former av friluftsliv, sommar som vinter aktiviteter. Sedan hösten 2012 är det CrossFit på CrossFit Oslo som står som bas i träningen men kompletteras med löpning och stigcykling. Tobias har bestigit Elbrus 2007, Aconcagua 2012, Kilimanjaro 2012 och en expedition til Denali 2014.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>