Andra äventyrare

Vänner till oss som är eller skall ut på äventyr

AcrossGreenland

Min vän och kollega Øystein som just nu skidar över Grönland.

Øystein

Läs mer på:

http://acrossgreenland.no/

http://www.gamme.no/

Båten Anna – Seglar jorden runt

batenanna.se

Två vänner från studietiden som börjar segla jorden runt i sommar. 

“Vårat projekt går ut på att under två års tid segla jorden runt. Under tiden kommer vi att förena nytta med nöje genom att besöka så många platser och uppleva så mycket som det är möjligt. Traditioner kommer att skapas och även att kapas, kultur kommer att ses och upplevas och mat och dryck kommer att konsumeras. Under tiden kommer vi att försöka förmedla våra tankar och känslor genom sylvassa (kanske inte alltid) analyser.
För att kunna genomföra ett sånt här projekt måste man ha, just det, EN BÅT. Vi investerade i en långkölad Fortissimo Marieholm 33. Skönheten är 10 meter lång, 3 meter bred och är 1,4 meter djupgående. För stunden arbetar vi för fullt för att göra den långseglingsduglig för avfärden i slutet av juni 2011.”
http://batenanna.se/

Be Sociable, Share!

Relaterade inlägg:

This entry was posted in Expedition and tagged by Tobias Falkberger. Bookmark the permalink.

About Tobias Falkberger

Tobias är 30 år och uppväxt i södra Sverige men flyttade 2005 till Umeå för att studera efter en skid- och klättersäsong i franska Chamonix. I Umeå träffade han resten av gruppen. Tobias jobbar på RiksTV i Oslo. Tobias har två examen på bachelornivå från Umeå universitet och läser nu Executive Master of Management på Handelshøyskolen BI vid sidan av jobbet. Han är intresserad av alla former av friluftsliv, sommar som vinter aktiviteter. Sedan hösten 2012 är det CrossFit på CrossFit Oslo som står som bas i träningen men kompletteras med löpning och stigcykling. Tobias har bestigit Elbrus 2007, Aconcagua 2012, Kilimanjaro 2012 och en expedition til Denali 2014.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>